fbpx

Bedrijfsmatige refeel

Vind je het belangrijk dat je werknemers goed in hun vel zitten? Met een Refeel-bedrijfsssessie draag je bij aan de persoonlijke ontwikkeling van je personeel en versterk je de onderlinge band. Ook is het een mooi en transparant middel om wrijving of onvrede aan de oppervlakte te krijgen en samen op te lossen.

De mensen in jouw bedrijf zijn je grootste kapitaal. Zoals elke werkgever wil jij ook het liefst betrokken medewerkers die vol energie zitten, niet vaak ziek zijn, productief, creatief en bevlogen zijn en ook nog eens een positieve invloed hebben op het team. Om dat te bereiken is het belangrijk om te blijven investeren in het geluk en welzijn van je personeel. Vitaliteit op de werkvloer is in steeds meer bedrijven een belangrijk speerpunt. Een gezonde organisatie is prioriteit nummer één.
Refeel helpt organisaties om de mentale vitaliteit van het personeel te versterken.

Individueel
Waar sta ik nu in mijn carrière? Past mijn huidige functie wel bij mij? Hoe moet ik omgaan met de werkdruk? Hoe vind ik de juiste balans tussen werk en vrije tijd? Om elke dag de beste versie van zichzelf te kunnen laten zien is het belangrijk dat je medewerkers zich goed en gezien voelen. Een sessie is naast een stukje aandacht voor de persoonlijke groei en ontwikkeling van je personeel ook een effectief middel om knelpunten en verschillende verwachtingen te tackelen en het beste uit de medewerkers te halen.

Teamverband
Een organisatieopstelling kan ondernemers en managers veel duidelijkheid geven over de gang van zaken op de werkvloer. Tijdens een opstelling praat je met elkaar over jullie functie en vertel je open waar je tegenaan loopt. Het opstellen van het team in een ruimte, waarbij het ervaren van de verhoudingen en ieders rol daarin centraal staan, geeft vaak nieuwe inzichten waaraan je met elkaar verder kunt bouwen.
Ook de gezamenlijke focus en doelen binnen een organisatie en hoe deze met elkaar behaald kunnen worden, komen tijdens de opstelling aan bod. Het resultaat is vaak verhelderend, met meer onderling begrip, het ontdekken van knelpunten en een groter gevoel van vrijheid binnen een organisatie als winst.