fbpx
Refeel logo

Bedrijfsmatige refeel

Vind je het belangrijk dat je werknemers goed in hun vel
zitten? Met een Refeel-bedrijfsssessie draag je bij aan de persoonlijke ontwikkeling van je personeel en versterk je de onderlinge band. Ook is het een mooi en transparant middel om wrijving of onvrede aan de oppervlakte te krijgen en samen op te lossen.

De mensen in jouw bedrijf zijn je grootste kapitaal. Zoals elke werkgever wil jij ook het liefst betrokken medewerkers die vol energie zitten, niet vaak ziek zijn, productief, creatief en bevlogen zijn en ook nog eens een positieve invloed hebben op het team. Om dat te bereiken is het belangrijk om te blijven investeren in het geluk en welzijn van je personeel. Vitaliteit op de werkvloer is in steeds meer bedrijven een belangrijk speerpunt. Een gezonde organisatie is prioriteit nummer één.
Refeel helpt organisaties om de mentale vitaliteit van het personeel te versterken.

Individueel

 • Waar sta ik nu in mijn carrière?
 • Past mijn huidige functie wel bij mij?
 • Hoe moet ik omgaan met de
  werkdruk?
 • Hoe vind ik de juiste balans tussen
  werk en vrije tijd?


Om elke dag de beste versie van zichzelf te kunnen laten zien is het belangrijk dat je medewerkers zich goed en gezien voelen. Een sessie is naast een stukje aandacht voor de persoonlijke groei en
ontwikkeling van je personeel ook een effectief middel om knelpunten en verschillende verwachtingen te tackelen en het beste uit de medewerkers te halen.

Meer informatie over de rol die Refeel kan spelen bij jullie op de werkvloer?
Plan geheel vrijblijvend een
kennismakingsgesprek in

Teamverband

Organisatieopstellingen zijn een krachtig hulpmiddel voor ondernemers en managers die klaar zijn voor verandering en verbetering. Tijdens sessies bij Refeel:

Verheldering – Krijg inzicht in de dynamieken van je team en organisatie.
Communicatie – Spreek openlijk over knelpunten en doelen.
Transformatie – Ontdek nieuwe perspectieven en ontdek hoe je samen kunt bouwen aan succes.

Door een fysieke opstelling van je team krijg je een voelbaar beeld van de relaties en rollen binnen de organisatie. Dit leidt
tot:

 • Meer onderling begrip
 • Betere samenwerking
 • Groter gevoel van vrijheid