fbpx
Refeel logo
Helen Landstra-Heuver
Helen Landstra-Heuver

Helen Landstra-Heuver

“Stel je voor dat je een plek hebt waar je weer echt kunt voelen en opnieuw verbinding maakt met jezelf. Een plek waar je lichaam en geest samenkomen, waar je je passie ontdekt en je grenzen verlegt. Dat is Refeel. Helen’s visie voor Refeel is duidelijk: mensen helpen om weer echt te voelen en opnieuw verbinding te maken met zichzelf. In haar 1-op-1 coaching en groepssessies creëert ze een veilige en ondersteunende ruimte waar iedereen welkom is om te groeien en te ontdekken.

Als psychosociaal therapeut begeleid Helen -al meer dan 8 jaar- mensen in hun zoektocht naar emotioneel welzijn en persoonlijke groei. Haar expertise in familie- en organisatieopstellingen helpt mensen om de onderliggende patronen in hun leven en werk te begrijpen. Deze opstellingen bieden inzicht, brengen duidelijkheid en geven richting, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Haar gevarieerde aanbod aan lessen, van dynamische Power Yoga, Yin yoga, Flow yoga, tot diep ontspannende Nidra Yoga, is ontworpen om de unieke verbinding tussen lichaam en geest te
versterken.

Of je nu op zoek bent naar innerlijke rust, fysieke uitdaging of diepgaande emotionele inzichten, bij Refeel vind je de ruimte en begeleiding die je nodig hebt. Helen kijkt ernaar uit om samen met jou deze ‘ontdekkingsreis’ te maken. Dus download onze Refeel App en schrijf je in voor een yoga les!
Een kennismakingssessie inplannen voor coaching? Stuur Helen geheel vrijblijvend een mail via onderstaande button.