fbpx
Refeel logo

Persoonlijke refeel

Loop je vast? Heb je het gevoel dat zaken je overkomen? Leef je vooral zoals het van je verwacht wordt, maar ben je kwijt wat jóu gelukkig maakt? Gun jezelf een refeel! Na een aantal sessies bij Refeel ben je je weer bewust van wie je bent en waar jij voor staat en sta je emotioneel steviger in je schoenen.

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom je even minder lekker in je vel zit. Heeft een vervelende situatie je uit balans gebracht? Ervaar je veel stress? Ben je onzeker of heb je last van angsten? Refeel kan je helpen om jezelf terug te vinden. Wanneer je je eigen gevoel weer kunt volgen, zul je merken dat dat ruimte en zelfvertrouwen geeft. Voor veel mensen is het moeilijk om voor zichzelf te kiezen. Ze gaan maar door, terwijl hoofd en lijf schreeuwen om rust. Het is tijd dat je weer de baas wordt over jezelf en je eigen emoties. Dit is jouw moment!

 

1 op 1 sessie

Van denken naar voelen
In de sessies ligt de nadruk niet op jouw problemen, maar vooral op de manier waarop je ze ervaart. Door de focus te leggen op je lichaam en zintuigen ga je ervaren en beleven. Vanuit een nieuwe manier van kijken naar jezelf, verander je je gedachten en je gedrag. Van denken naar voelen.

Geluk is soms hard werken
Ieder mens maakt lastige dingen mee. Voorkomen dat je in je leven problemen tegenkomt, dat lukt niet. Maar je hebt zelf in de hand hoe je ermee omgaat. Dat is niet altijd makkelijk, je moet soms hard werken voor je eigen geluk. Refeel leert je verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen keuzes. Verandering moet uit jezelf komen.

Opstellingen
Door opstellingen te doen ga je snel de verdieping in en krijg je nieuwe inzichten over je dagelijkse patronen, je blokkades en gewoontes. Een opstelling is een prachtige manier om te ontdekken wat jij nu echt wil en wat je tegenhoudt om dat te doen!

Persoonlijke refeel

Wandelsessie

Wandelsessie

Ben je graag buiten? Geef het aan en we plannen een sessie in de buitenlucht. Wandelend ben je vaak beter in staat informatie te verwerken, je lichaam maakt endorfine aan waardoor je gemakkelijker verbinding maakt met je gevoel. Ook de symboliek die je tegenkomt in de natuur kan je helpen om iets onder woorden te brengen.

Workshop

Workshop voor persoonlijke groei en ontwikkeling

Zoek je meer verbinding met jezelf of wordt het tijd om oude patronen te doorbreken? De workshop voor persoonlijke groei en ontwikkeling is een verhelderende manier om een stukje dichter bij jezelf te komen. Door middel van een groepsopstelling ga je met jouw eigen concrete vraag aan de slag. De workshop wordt gegeven in een klein groepje van vijf personen. We duiken eerst kort de theorie in en doen een aantal lichaamsgerichte oefeningen om meer in contact te komen met je lijf en om je intuïtie te versterken. Vervolgens is het tijd om aan de slag te gaan met dat wat er bij jou speelt. De workshop levert vaak mooie inzichten en bewustwording op waarbij je jezelf een stukje beter leert kennen.

Spreekt dit jou aan? Of heb je nog vragen? Bel of app me op 06-22185583 of mail naar helen@refeel.nl.

De workshops staan gepland op:

  • Donderdag 3 maart van 18.30 tot 21.30 uur
  • Dinsdag 12 april van 13.00 tot 16.00 uur
  • Donderdag 12 mei van 18.30 tot 21.30 uur
  • Woensdag 15 juni van 10.00 tot 13.00 uur

 

Heb je zelf een groep samengesteld? Of komen deze data jou niet uit, maar zou je wel graag deel willen nemen? Laat het dan even weten.

Workshop