fbpx

Over mij

Refeel gaat over het hervoelen en ontdekken van je eigen gevoel. Om dat te bereiken moet je eerst je (oude) gevoelens onthullen. Een refeel bij Refeel brengt je dichterbij jezelf.

Ik ben Helen Landstra-Heuver, sinds 2018 trotse eigenaar van Refeel. In Refeel heb ik gevonden waar ik al heel mijn leven naar op zoek was: van betekenis kunnen zijn voor mensen, in een tijd waarin er veel van ze wordt gevraagd. Dat doet mijn vuurtje branden. Het is fantastisch om te merken hoe je lijf eigenlijk van alles al aangeeft en hoe ik andere mensen daarvan bewust kan maken. Ik hou mensen een spiegel voor en geef ze handvatten om uit hun hoofd te komen en weer te voelen. Daar gaat het uiteindelijk om!

De Gestalt psychotherapie is een therapievorm die vooral gaat over het hier-en-nu, uitgaan van je eigen persoon en zelf verantwoordelijkheid nemen. Dat spreekt me erg aan. De combinatie van de opleidingen Psychosociale Therapie, Opstellingen en Vitaliteit & Organisatie maakt dat ik zowel individuen als organisaties goed kan helpen bij hun problemen en vraagstukken. Met een groot inlevingsvermogen en een luisterend oor ga ik graag met mensen aan de slag zodat zij weer vertrouwen in zichzelf kunnen vinden.

Naast psychosociaal therapeut ben ik Body Balance-instructrice, waarbij ook het in contact staan met body en mind centraal staat. Ik ben sportief en houd van uitdagingen. Hardlopen en tennis vind ik heerlijk om te doen en maakt mijn koppie lekker leeg. Het is zeer intrigerend hoe belangrijk sport en bewegen is voor je mentale gezondheid. Verder ben ik gelukkig getrouwd en moeder van drie leuke kids. Een vrouw met een passie voor het leven en deze passie wil ik graag delen met mensen die hier even hulp bij nodig hebben.