fbpx
Refeel logo

Pychosociaal therapeut Refeel

Uit je hoofd. Durf weer te voelen!

Loop je vast? Heb je het gevoel dat zaken je overkomen? Leef je vooral zoals het van je verwacht wordt, maar ben je kwijt wat jóu gelukkig maakt? Gun jezelf een refeel! Na een aantal sessies bij Refeel ben je je weer bewust van wie je bent en waar jij voor staat en sta je emotioneel steviger in je schoenen.

Van denken naar voelen
In de sessies ligt de nadruk niet op jouw problemen, maar vooral op de manier waarop je ze ervaart. Door de focus te leggen op je lichaam en zintuigen ga je ervaren en beleven. Vanuit een nieuwe manier van kijken naar jezelf, verander je je gedachten en je gedrag. Van denken naar voelen.

Persoonlijke refeel

Geluk is soms hard werken.

Ieder mens maakt lastige dingen mee. Voorkomen dat je in je leven problemen tegenkomt, dat lukt niet. Maar je hebt zelf in de hand hoe je ermee omgaat. Dat is niet altijd makkelijk, je moet soms hard werken voor je eigen geluk. Refeel leert je verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen keuzes. Verandering moet uit jezelf komen.

Opstellingen
Door opstellingen te doen ga je snel de verdieping in en krijg je nieuwe inzichten over je dagelijkse patronen, je blokkades en gewoontes. Een opstelling is een prachtige manier om te ontdekken wat jij nu echt wil en wat je tegenhoudt om dat te doen!

Vraag nu vrijblijvend een intake gesprek aan.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken om kennis te maken? Wanneer je onderstaand contactformulier invult, neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Je mag me ook bellen of een bericht sturen in WhatsApp.