fbpx

Recensies

Omdat ik  thuis was komen te zitten met een burn-out, ben ik bij Helen Heuver terecht gekomen. We hebben verschillende gesprekken gehad en het is zo bijzonder wat ze met je doet. Tijdens een inleidend algemeen praatje luistert ze heel goed en weet dan perfect naar boven te halen wat eventuele pijnpunten zijn. Dan komt ze overigens niet met een oplossing, maar ze weet zo het gesprek in te gaan dat je, linksom of rechtsom, zelf een oplossing aan het bedenken bent. Ze geeft tips om je te leren in moeilijke situaties jezelf staande te houden. Je leert herkennen wanneer het weer wat minder gaat en hoe je daar zelf mee om kunt gaat.Helen is rustig en geduldig, geeft je vertrouwen maar ook zelfvertrouwen. Je voelt je heel snel op je gemak bij haar.Ik ben ontzettend dankbaar dat ze me zo goed geholpen heeft. Het gaat nu heel goed met me. En mocht het een keer weer wat minder gaan, dan weet ik haar te vinden!

Lieve Helen, dank je wel voor je tijd, je hulp, je raad en voor alles wat je me geleerd hebt!

Wauw, wat een inzicht en handvatten heb ik gekregen!

Ik kwam bij Helen vanwege mijn burn-out.
Je denk jezelf goed te kennen en dus ook te kunnen beredeneren waaraan sommige situaties ten grondslag liggen..  Maar door met Helen in gesprek te gaan werden dingen voelbaar waar ikzelf (altijd) aan voorbij ging.
Van daaruit heeft ze mij veel handvatten gegeven en heb ik -met haar hulp- mezelf kunnen uitbouwen en sterker gemaakt.

Toen ik een jaar later bij haar terug kwam voor een sessie vanwege een vervelende situatie, heeft ze met mij een opstelling gedaan. Als je een eye-opener wil, eentje dat vanuit je ware ik komt (dus niet geanalyseerd of gevormd door ervaring), dan kun je geen grotere inkijk in jouw leven krijgen dan door dit te doen. Wat verhelderend! Wat mooi!

Helen/Refeel kan je helpen door dichterbij jezelf te staan!

Het is een verrijking om een stap verder te durven zetten. Het heeft mij net even het duwtje gegeven.

Wat ik heb ontdekt tijdens mijn eerste sessie…?! Ik mag voor mijzelf opkomen, het verschil ervaren tussen denken wat ik wil en voelen wat ik wil en dat doen. Ik zet mezelf aan het werk.

Ik ga zeker door met sessies bij Helen.

Reactie van een team

Goed werk Helen. Je hebt ’t boeiend en verrassend veelzijdig gebracht. Wat een breed gegeven.
We kunnen hier veel mee. Ik hou je op de hoogte van wat er zoal gewijzigd gaat worden in ons team. Eyeopener
Fijn dat je er was 😀👍