fbpx
Refeel logo

Over ons

Helen Landstra - Heuver

Al haar leven lang is Helen op zoek naar manieren om mensen te ondersteunen in hun groei en ontwikkeling. Haar eigen passie voor yoga en sport vormde daarbij een belangrijke inspiratiebron. “Ik hou ervan om mensen een spiegel voor te houden en handvatten te geven om uit hun hoofd te komen en weer te voelen”, vertelt Helen enthousiast.

Na jaren als psychosociaal therapeut gewerkt te hebben, besloot Helen de stap te zetten en haar eigen centrum op te richten: Refeel. “Refeel gaat over het hervoelen en ontdekken van je eigen gevoel.

Met haar achtergrond in Gestalt psychotherapie, opstellingen en vitaliteitstraining, weet Helen precies hoe ze zowel individuen als organisaties kan helpen bij hun vraagstukken. “De combinatie van mijn opleidingen maakt dat ik vanuit verschillende invalshoeken met mensen aan de slag kan gaan”, licht Helen toe.

Naast haar rol als psychotherapeut, is Helen een fervent yogabeoefenaar. Haar specialiteit ligt bij het geven van Yin Yoga en Power Yoga. “Ik ben ervan overtuigd dat de verbinding tussen lichaam en geest essentieel is voor onze algehele gezondheid en balans. In mijn yogalessen wil ik mensen helpen die link te leggen.”

Of je nu op zoek bent naar intensieve fysieke uitdaging, diepe ontspanning of therapeutische begeleiding, in Yogacentrum Refeel vind je het allemaal onder één dak.

Tiny Weijenberg

Tiny komt uit Dedemsvaart en heeft 2 kids; Lieke en Mees! In 2015 besloot Tiny haar passie verder te verdiepen door naar India te reizen en daar een yogaopleiding te volgen. Ze dompelde zich onder in de yogafilosofie en leerde verschillende stijlen kennen, van Hatha tot Yin en Vinyasa. Sindsdien geeft ze met veel enthousiasme les in deze oude traditie.

Yoga werd niet alleen haar beroep, maar ook haar levensstijl. Tiny breidde haar expertise verder uit door een opleiding tot yoga-ademtherapeut, reiki-master en Hbo Holistisch therapeut te volgen.
Tiny straalt zichtbaar geluk uit. “Ik hou van mijn leven en hoe we het hebben ingericht. Ik hou van de vrijheid, luister graag naar de verhalen en levens van andere mensen die op mijn pad komen, en ik hou van gezond en lekker eten, de zon en het water!” Tiny geeft Hatha en Vinyasa yoga . De lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Via onderstaande buttons kan je de lessen reserveren. Voel je welkom!

Helga Wensink

Sinds 2009 heeft Helga haar passie gevonden in de Oosterse geneeswijzen. Haar reis begon met Shiatsu, waar ze al snel haar eigen praktijk voor opende. Maar Helga’s honger naar kennis bleef groeien – ze verdiepte zich verder in de Traditionele Chinese Geneeskunde en ontdekte de kracht van Do-In Yoga.

Tijdens haar diverse opleidingen leerde Helga hoe Do-In jou inzet kan bieden voor een betere gezondheid en balans. Nu is zij klaar om deze waardevolle inzichten met jou te delen. Met haar rustige begeleiding en expertise neemt Helga jou mee op een transformatieve reis, waarin je leert om beter voor jezelf te zorgen.

Laat je inspireren en ontdek hoe Do-In Yoga jouw welzijn kan verrijken. Kom tot rust in haar lessen en voel hoe jouw lichaam en geest in balans komen.

Savi van der Veen

Savi van der Veen

Van jongs af aan was Savi gepassioneerd door dans, beweging en muziek. Maar toen ze in haar privéleven te maken kreeg met rouw en verlies, ontdekte ze de helende kracht van lichaamsenergie. Dit veranderde haar levenspad voorgoed. Het bracht haar in contact met lichaamsenergie, iets wat haar inspireerde om dit met anderen te delen.

Na diverse opleidingen is Savi nu Pilates- en yogadocent. Ze combineert haar aards-nuchtere Drentse karakter met een spiritueel randje. Haar lessen stralen kracht en energie uit. Haar focus ligt op het verbinden met je gevoel door ademhaling, yoga, visualisaties en muziek. Ze stemt haar lessen af op wat haar deelnemers nodig hebben.

Savi’s passie is om mensen dichter bij hun gevoel te brengen. Ze nodigt je uit om deel te nemen aan haar lessen en de transformerende kracht van lichaamsenergie en bewustzijn te ervaren.

Nancy Watchman

Nancy heeft zich gespecialiseerd in verschillende yogastijlen, met name Kundalini yoga en Yin yoga. Haar doel is om jou te begeleiden naar meer ontspanning, welzijn en minder stress. Nancy’s liefde voor yoga en haar jarenlange ervaring geven haar lessen een bijzondere touch. Ze legt de nadruk op het verruimen van je bewustzijn door gebruik te maken van adem, meditatie en uiteenlopende houdingen. In haar ondersteunende en veilige omgeving kun jij je eigen yoga-avontuur beleven en verdiepen.

Nancy zelf ging ook door een transformatief proces. Diverse veranderingen in haar leven leidden tot een fase van bewustwording en groei. Ze verdiepte zich in intuïtieve ontwikkeling, meditatie en spiritualiteit. Uiteindelijk specialiseerde ze zich tot Kundalini yogadocent niveau 2 en Yin yogadocent.

Voor Nancy gaat yoga over energie, stromen en bewustzijn. Het is een intrigerend avontuur waarin kracht en kwetsbaarheid samenkomen. Laat je meenemen op deze reis en ontdek de helende kracht van Kundalini-Yin yoga. Voel je welkom en schrijf je via onderstaande button in!

Nancy Watchman
Suzanne Beunk

Suzanne Beunk

Suzanne Beunk zal Qigong verzorgen bij Yogacentrum Refeel. In haar dagelijks leven geniet Suzanne volop van haar Italiaanse partner, rode kat, wandelen, reizen en goede gesprekken.

Haar passie voor Qigong is voortgekomen uit een moeizame periode waarin zij kampte met energiegebrek, tot ze uiteindelijk werd opgenomen in een revalidatiekliniek. Hoewel Suzanne herstelde, ontbrak er nog steeds een vorm van sport of beweging waar ze écht een klik mee voelde – tot ze Qigong ontdekte. Ze kwam opnieuw in verbinding met haar lichaam, waardoor ze niet langer alleen maar leefde, maar weer voelde dat ze leefde – wat zorgde voor een gelukkiger en betekenisvoller bestaan.

Na een opleiding in Bali, is Suzanne teruggekeerd naar Nederland. Hier deelt ze de kracht van Qigong met iedereen die wil leren werken met levensenergie en op zoek is naar meer rust en vitaliteit. Daarnaast is Suzanne ook Natuurcoach en Shinrin-Yoku gids, waarin ze de helende kracht van de natuur inzet om mensen te helpen landen en het wezenlijke in het leven te hervinden.

“Shit is mest voor de toekomst”, luidt Suzanne’s lievelingsquote, waarmee ze anderen inspireert om tegenslagen te erkennen, aanvaarden en om te zetten in vruchtbare grond – van overleven naar léven.

Miren Hakkers

Miren is geboren en getogen in Hardenberg. Naast haar werk als psychiatrisch verpleegkundige, heeft ze altijd een passie gehad voor beweging. Ze heeft jarenlang turnen en dans (modern en hiphop) beoefend.
 
Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging – Miren zal vanaf 13 mei onze pilates lessen gaan verzorgen. Met haar gedrevenheid, enthousiasme en expertise zal zij onze leden de kracht van pilates laten zien én laten ervaren. Heel erg blij mee! 
Miren Hakkers
Rob Landstra

Rob Landstra

Rob is al jaren getrouwd met Helen en sinds mei ‘24 zijn zij samen eigenaar van Refeel yoga & pilates. Rob is voornamelijk op de achtergrond actief en draagt zorg voor de boekingen in het platform (het programma achter de Refeel App), de administratie en het pand van Refeel.
 
Naast Refeel heeft Rob het bedrijf Roland Equipement. Sinds 2010 exporteert Rob bouwmachines naar Scandinavië. Hoewel dit heel anders is dan yoga & pilates, is het minstens net zo leuk zegt hij! Er is een grote kans dat je hem weleens naast jou op de yoga mat spot, want hij vindt yoga in de ochtend echt een briljante start van de dag!

Cyvon Janssen

Na jaren bij Familiecamping De Belten te hebben gewerkt waar ze zich bezig hield met marketing, communicatie en HR werkzaamheden, nam ze een sprong in het diepe en is ze voor zichzelf begonnen. Ze heeft Heartwork Creative opgericht en bundelt hier haar skills, waarbij ze een mix creëert van haar liefde voor filantropie (familie foundation is erg belangrijk voor haar) & creative content.

Cyvon werkt achter de schermen bij Refeel. Ze verzorgd de communicatie, marketing & PR. Ze is intuïtief ingesteld en benadert haar werk met een empathisch en betrokken oog voor de mens, waardoor zij een optimale klantbeleving probeert te creëren.. Met een gezonde dosis enthousiasme is ze regelmatig bij Refeel te vinden én volgt ze met veel plezier de yogalessen van haar collega’s.

Cyvon Janssen