fbpx
Refeel logo

Coaching

Uit je hoofd. Durf weer te voelen!

Loop je jezelf voorbij? Heb je het gevoel dat je altijd maar ‘aan’ staat? Of vind je het moeilijk om je grenzen aan te geven en wil je altijd iedereen tevreden houden? Tijd voor verandering! Tijd voor een ‘refeel’. Refeel helpt je om uit je hoofd te komen, terug te gaan naar jezelf en weer te voelen wie jíj bent.

Van denken naar voelen. Dat is voor mij, psychosociaal therapeut Helen Landstra, de essentie in de sessies die ik met mensen heb. Uitgangspunt is de Gestalt therapie, een ervaringsgerichte therapie die je leert om dichter bij jezelf te komen en weer zelf de regie in handen te nemen. Ook werk ik met familie- en organisatieopstellingen. In verschillende sessies, waarbij praten en ervaren centraal staan, ga jij op weg naar een sterkere versie van jezelf!

Video afspelen

Binnen of buiten
Een sessie vindt meestal plaats in mijn praktijk aan huis. Een sereen ingerichte praktijkruimte, gelegen in een bosrijke omgeving in Hardenberg. Het komt regelmatig voor dat we naar buiten gaan. De buitenlucht is een goed middel om tot rust te komen zodat je beter kunt voelen. De natuur biedt bovendien prachtige metaforen die heel goed kunnen helpen om tot inzichten en antwoorden te komen.

Persoonlijke refeel

Loop je vast? Leef je vooral zoals het van je verwacht wordt, maar ben je kwijt wat jóu gelukkig maakt? Gun jezelf een refeel! Na een aantal sessies bij Refeel ben je je weer bewust van wie je bent en waar jij voor staat en sta je emotioneel steviger in je schoenen.

>> Lees meer

Bedrijfsmatige refeel

Vind je het belangrijk dat je werknemers goed in hun vel zitten? Met een Refeel-bedrijfsssessie draag je bij aan de persoonlijke ontwikkeling van je personeel en versterk je de onderlinge band. Ook is een sessie een mooi en transparant middel om wrijving of onvrede aan de oppervlakte te krijgen en samen op te lossen.

>> Lees meer

Workshops

Retraite dagen

Binnenkort meer…